网站标志
点评详情
发布于:2018-5-22 21:47:57  访问:8 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Ε
Αρχαιοελληνικά κοσμήματα από ξύλο Στο επίκεντρο του διεθνούς Αρχαιοελληνικά κοσμήματα από ξύλο Τύπου εξακολουθούν να βρίσκονται οι υποθέσεις κατασκοπίας με επίκεντρο την αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών NSA αλλά Αρχαιοελληνικά κοσμήματα από ξύλο και η ελληνική πτυχή Αρχαιοελληνικά κοσμήματα από ξύλο του θέματος μετά τη δήλωση του Θόδωρου Πάγκαλου.\"
DW: Ο Πάγκαλος φέρνει την Ελλάδα σε δύσκολη θέση Αρχαιοελληνικά κοσμήματα από ξύλο
 «Κορυφαίοι στην κατασκοπία Ελλάδα και ΗΠΑ» είναι ο τίτλος ανταπόκρισης από την Αθήνα στη γερμανική Εφημερίδα Badische Zeitung.
«Και πριν η ελληνική κυβέρνηση προλάβει να ζητήσει από τους Αμερικανούς εξηγήσεις πήρε τον λόγο ο Θεόδωρος Πάγκαλος», παρατηρεί η Εφημερίδα υπενθυμίζοντας ότι ο κ. Πάγκαλος είναι βετεράνος της πολιτικής.
«Οι πρακτικές των υποκλοπών δεν φαίνεται να τον εκπλήττουν ή να τον εντυπωσιάζουν. Στους παρουσιαστές της εκπομπής ο Πάγκαλος λέει ότι μπορούν να αισθάνονται εθνικά υπερήφανοι, καθώς \"στην βρόμικη αυτή δουλειά ανήκουμε στους καλύτερους\".
Στη συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρεται στο σημείο της συνέντευξης όπου ο πρώην υπουργός υποστήριξε ότι και οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν αμερικανούς διπλωμάτες. «Με τις αποκαλύψεις του, ο Πάγκαλος φέρνει την ελληνική κυβέρνηση σε δύσκολη θέση. Δεν μπορεί να επικρίνει την πρακτική των υποκλοπών που ακολουθούν οι ΗΠΑ, τη στιγμή που αποκαλύπτεται ότι οι ελληνικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν τον αμερικανό πρεσβευτή», αποφαίνεται το δημοσίευμα.
Την κατάθεση των επικεφαλής των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών ενώπιον επιτ ροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων σχολιάζει η Frankfurter Allgemeine Zeitung, η οποία παρατηρεί: «Ήταν συναρπαστικά αυτά που είχαν να πουν οι Κλάπερ και Αλεξάντερ, ότι δηλαδή ο Λευκός Οίκος γνώριζε τις δραστηριότητες της NSA στο πεδίο των υποκλοπών και ότι δεν ήταν η NSA που παρακολουθούσε εκατομμύρια τηλεφωνικές συνδιαλέξεις στην ευρώπη, αλλά οι μυστικές υπηρεσίες των ευρωπαϊκών χωρών. Με λίγα λόγια υπήρχε εντατική ανταλλαγή δεδομένων. Και αυτό σημαίνει: \"Ευρωπαίοι σταματήστε το θέατρο\".
Αρχαιοελληνικά κοσμήματα από ξύλο Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο
Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών - Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό ΜέρλινΣτόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.
Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.
DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork\" allowfullscreen=\"\" webkitallowfullscreen=\"\" mozallowfullscreen=\"\" style=\"width: 640px; height: 480px;\" itemprop=\"video\" itemscope=\"\" itemtype=\"http://schema.org/VideoObject\" frameborder=\"0\" height=\"480\" width=\"640\">
<span itemprop=\"name\" content=\"Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο\"></span>
<span itemprop=\"description\" content=\"\"></span>
<span itemprop=\"duration\" content=\"\"></span>
<span itemprop=\"thumbnail\" content=\"\"></span>
<span itemprop=\"width\" content=\"640\"></span>
<span itemprop=\"height\" content=\"480\"></span>
Αρχαιοελληνικά κοσμήματα από ξύλο Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις
Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας - Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.Mεγάλη συμμαχία - συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.
Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.
Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.
Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και
φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000
φαρμακευτικά σκευάσματα.
Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.
Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το
κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.
Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.
Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.
Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%
Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς
Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.
Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.
Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το
οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο
Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον
υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική
συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός
νόμος Λοβέρδου.
Αρχαιοελληνικά κοσμήματα από ξύλο
source: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/364679/dw-o-pagkalos-fernei-tin-ellada-se-dyskoli-thesi
Αρχαιοελληνικά κοσμήματα από ξύλο…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
Copyright  2013-2015 All Rights Reserved. 星空科技(QQ:2834668847) 版权所有   
服务时间:周一至周日 08:30 — 20:00  全国订购及服务热线:13920029878 
联系地址:天津市北辰区钢材市场B座   邮政编码:300400  


收缩
  • QQ咨询

  • 在线咨询
  • 点击这里给我发消息
  • 电话咨询

  • 13920603833